Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Happy Feet Massage

Prețuri & Programare

 

Ce este THAIco Happy Feet Massage

Ritmul alert al vieții cotidiene ne este echilibrat de ocazia relaxării și a îngrijirii corpului și minții.
În acest sens, THAIco Happy Feet Massage oferă o experiență de neuitat în lumea reflexotarepiei tălpilor prin Happy Feet Massage.

Când vine vorba de masajul reflexoterapeutic, nu doar indienii, ci și egiptenii antici au propus paradigma viziunii picioarelor care reprezintă o imagine la scară micșorată  a corpului uman.
Anumite zone de pe suprafața tălpii sunt în legătură reflexă cu părți ale corpului și cu anumite organe. Astfel, prin stimularea puntelor reflexogene din talpă, se pot influența în mod pozitiv funcțiile organelor. Dacă o zonă reflexă de pe talpă doare atunci când este palpată, durerea sugerează o disfuncționalitate a respectivului organ.
THAIco Happy Feet Massage este un masaj refloxoterapeutic blând, pentru oameni de orice vârstă.
Există anumite limitări în cazul bolilor inflamatorii și dureroase ale tălpilor și picioarelor, precum inflamațiile venelor sau ulcerele varicoase.
Bolile acute nu pot fi vindecate prin reflexoterapie, însă această este utilă în completarea tratamentului medical și ameliorarea durerilor cotidiene și în prevenirea apariției bolilor.


Caracteristici si Beneficii THAIco Happy Feet Massage

Relaxare profundă: Terapeuții specializați THAIco SPA cunosc punctele reflexogene si organele conexe acestora, aplicând astfel presiuni precise pentru a elibera tensiunea acumulată în corp.

Stimularea Punctelor Reflexogene: În timpul unei ședințe de Happy Feet Massage terapeutul aplică presiune cu degetele sau cu ajutorul unor instrumente speciale pe zonele reflexe ale picioarelor. Această presiune are ca scop stimularea acestor puncte, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și pentru a relaxa țesuturile musculare.

Stimularea circulației: Tehnicile de reflexoterapie ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și a fluxului de energie în corp, contribuind astfel la o stare generală de bine.

Eliberarea stresului și anxietății: Această experiență relaxantă are un efect benefic asupra minții, ajutând la reducerea stresului și a anxietății.

Terapie Holistică: Reflexoterapia talpilor  abordează corpul ca un întreg, luând în considerare conexiunile dintre diferitele organe și sisteme. Astfel, aceasta poate fi parte integrantă a unui plan de îngrijire holistică a sănătății tale.


Campanie este dedicata exclusiv participantilor la cele doua evenimente: COLOR RUN & WANDERLUST 2023.
Valabilitate Voucher: 17 Septembrie – 20 Noiembrie 2023

*** Programarea se realizeaza in limita locurilor disponibile.
***Serviciul 1+1 se acorda doar in prezenta voucherului primit.