Bun venit în universul THAIco SPA Epilare Programare Gift Card

Epilare

Pielea netedă, fără imperfecțiuni, este dezideratul oricărei femei care își dorește să radieze de frumusețe. La THAIco SPA, beneficiezi de servicii de epilare tradițională sau de lungă durată, cu laser. Vei păși încrezătoare de fiecare dată când pleci de la noi.

Epilare cu Laser

Laserul Versus™ III disponibil la THAIco SPA reprezintă cea mai recentă tehnlogie de epilare laser, care aduce împreună toate caracteristicile specifice ale acestei procedure: siguranță, eficiență garantată și durere inexistentă.

Laserul Versus™ III satisface așteptările celor mai exigenti clientii, care doresc eficiență maximă fără durere și fără efecte secundare. Datorită sistemului unic Cool Up™ tratamentul este plăcut și fără durere. Spre deosebire de celelalte tipuri de tratamente cu laser care pot cauza roșeață sau umflarea zonei tratate, în urma intervenției cu Laserul Versus ™ pielea rămâne netedă. Un avantaj major al acestei tehnologii laser este reprezentat de eficiența dovedită pe pielea mai închisă la culoare și chiar pe pielea bronzată, fiind singurul tratament cu laser care răspunde extraordinar acestor situații.

În funcție de tipul pielii tale și de zona supusă procedurii, specialiștii THAIco SPA, vor dezvolta un plan de tratament pentru atingerea obiectivelor estetice.
Lasă-ți frumusețea în grija specialiștilor noștri iar părul nedorit nu va mai reprezenta o problemă!

Picioare lung 115 RON
Picioare scurt 57 RON
Brate 57 RON
Axile 35 RON
Epilat inghinal total 115 RON
Mustață 23 RON
Pensat 46 RON
 LASER  La cerere