Welcome to the sensory universe THAIco SPA Give yourself moments of complete serenity Book Now Gift Card

Winter spa treatments

Sensory Winter Travel

Tratamentul începe cu terapiaprin baie turcească (hamam) și cu un exfoliant aromatic cu scorțișoară, ghimbir, nucă de cocos organică și zahăr. Acesta are rolul de acalma disconfortul muscular, durerile articulare și emolierea pielii uscate. Ritualul continuă cu aplicareape întreg corpul a unei măști cu ghimbir și miere, care îți vahrăni și catifela pielea. Apoi, corpul tău va firăsfățat cu stropii delicați ai dușului Vichy. Masajul corporal cu ulei cald de scorțișoară și ghimbir te va ajuta să evadezi într-un univers al relaxării depline.

Durată: 2,5 ore
Preț: 620 RON

Chocolate with orange and cinnamon for two

Acest ritual este o oportunitate de a vă bucura împreună de momente unice, într-o atmosferă caldă și relaxantă, în care uitați de grijile cotidiene și vă lăsați răsfățați cu ciocolată neagră. Ritualul începe cu baia turcească (hamam) și continuă cu un exfoliant pentru corp cu portocală și scorțișoară pentru înlăturarea celulelor moarte. Urmează o baie prețioasă cu lapte în timpul căreia veți fi serviți cu ceai fierbinte cu scorțișoară și trufe de ciocolată. La final, veți fi răsfățați cu un masaj aromatic cu ciocolată, care vă va lăsa pielea netedă, suplă și catifelată.
Durată: 2,5 ore
Price: 990 RON

Balinese massage with hot volcanic stones

This massage is performed with long movements that warm you up and encourage a perfect state of calm and health. Lightly heated aromatherapy oils are dripped into the middle of the body and massaged to absorb into the skin using prolonged, wide movements that promote deep relaxation. Hot volcanic stones are used to adjust the pressure of the massage to your needs. and to release the voltage. This gentle massage leaves your mind, body and spirit quiet and relaxed.

Durată: 1,5 ore
Preț: 310 RON

THAIco Winter Escape

Get your blood moving with the THAIco winter ritual, with cleansing and detoxification effect. Start by warming up in the sauna for 20 minutes, contrast the experience with a short cold shower and then immerse yourself in a hot floral bath.

This hot-cold alternation is a healthy exercise for the circulatory system in the winter months. The ritual ends with an energizing massage chosen by you from the THAIco SPA menu.

Sauna ~ Hot Floral Bath~ Floral Ritual for Feet ~ Massage of your choice

Durată: 2 ore
Preț: 410 RON

Dream nights

Acest ritual profund relaxant și revitalizant începe cu o exfoliere delicată cu un soufflé combinat cu ghimbir și portocală pentru protecție împotriva afecțiunilor sezonului rece. Apoi veți fi răsfățat(ă) cu o baie florală luxuriantă, iar terapeutul THAIco va încheia tratamentul cu un masaj cu unt de corp cu ghimbir și portocală, care vă va purta în atmosfera magică a sărbătorilor.
Terapie prin baie turcească (hamam) ~ Exfoliant pentru corp cu ghimbir și portocală ~ Baie florală cu lapte ~ Masaj aromoterapeutic cu ulei fierbinte cu ghimbir și portocală
Durată: 2,5 ore
Preț: 620 Ron

Candle Massage

Acesta este un tratament inovator destinat celor care doresc să obțină o piele strălucitoare și mătăsoasă, dar și relaxare deplină.
O lumânare specială din ingrediente naturale provenite din unturi și uleiuri esențiale din plante exotice se topește într-un unguent cald, care reprezintă elementul esențial al acestui masaj relaxant și hidratant. Se obțin rezultate spectaculoase pe toate tipurile de piele.

Floral ritual for feet ~ Oil candle massage

Durată: 1 oră
Preț: 290 RON