Welcome to the universe THAIco SPA Organic Body Treatments Book Now Gift Card

Organic Body Treatments

Body treatment with Aloe – Vera

Health and Beauty for All Your Body

Special pentru pielea sensibilă sau arsă de soare. Aloe Vera reprezintă o modalitate naturală de vindecare, cu efecte uimitoare asupra corpului și pielii. THAIco Spa prelucrează acest produs proaspăt în așa fel încât tratamentul obținut să fie benefic pentru sănătatea organismului uman; de asemenea, el hidratează și întinerește pielea. Tratamentul crește aportul de vitamine (A, C, E, acid folic, colina, B1, B2, B3 (niacină), B6, B12), precum și minerale, aminoacizi și enzime; îmbunătățește, de asemenea, fluxul sanguin prin dilatarea capilară. Special pentru pielea sensibilă sau arsă de soare, tratamentul începe cu un masaj suedez  cu Aloe Vera, urmat de o mască de Aloe Vera pentru față și corp. Tratamentul continua cu o baie cu lapte prețios si flori proaspt, iar terapeutul va va oferi un masaj capilar în timp ce dvs. Veti servi un suc de Aloe Vera. Ritual floral pentru picioare ~ Masaj suedez cu mască de Aloe Vera  ~ Baie cu Lapte Prețios –  Masaj capilar
Durată: 2h
Preț: 440 RON

Fruity Spa Treatment

The Exotic Experience for Your Overall Wellbeing

Terapia începe cu o exfoliere facială și corporală cu kiwi, urmată de o baie relaxantă cu lapte prețios și un masaj capilar.
Această experiență exotică continuă cu aromaterapie pentru tot corpul și masaj facial cu uleiuri esențiale îmbogățite cu extracte de fructe, pentru a îndepărta tensiunea musculară; în același timp, tratamentul îmbunătățește circulația sângelui și ajută la detoxifierea organismului și la relaxarea minții, dându-vă o stare de bine de neegalat.

Floral Foot Ritual ~ Swedish Massage with Aloe Vera Mask ~ Precious Milk Bath – Head Massage

Durată: 2h
Preț: 440 RON

Coconut Tropical Treatment

For the Youth of Your Skin

Acest tratament dulce și savuros este calea spre paradisul tropical.
El începe cu o exfoliere corporală cu cocos, urmat de o baie caldă cu flori tropicale și lapte de cocos, însoțită de masajul capului. Apoi, vă vom încânta cu masaj Hawaiian cu ulei virgin de cocos și masaj facial.

Floral Foot Ritual ~ Coconut Body Scrub ~ Tropical Flower Bath ~ Head Massage ~ Hawaiian Massage ~ Facial Massage

Durată: 2h
Preț: 440 RON