Organic Body Treatments

Body treatment with Aloe – Vera

Health and Beauty for All Your Body

Special pentru pielea sensibilă sau arsă de soare. Aloe Vera reprezintă o modalitate naturală de vindecare, cu efecte uimitoare asupra corpului și pielii. THAIco Spa prelucrează acest produs proaspăt în așa fel încât tratamentul obținut să fie benefic pentru sănătatea organismului uman; de asemenea, el hidratează și întinerește pielea. Tratamentul crește aportul de vitamine (A, C, E, acid folic, colina, B1, B2, B3 (niacină), B6, B12), precum și minerale, aminoacizi și enzime; îmbunătățește, de asemenea, fluxul sanguin prin dilatarea capilară. Special pentru pielea sensibilă sau arsă de soare, tratamentul începe cu un masaj suedez  cu Aloe Vera, urmat de o mască de Aloe Vera pentru față și corp. Tratamentul continua cu o baie cu lapte prețios si flori proaspt, iar terapeutul va va oferi un masaj capilar în timp ce dvs. Veti servi un suc de Aloe Vera. Ritual floral pentru picioare ~ Masaj suedez cu mască de Aloe Vera  ~ Baie cu Lapte Prețios –  Masaj capilar
Durată: 2h
Preț: 440 RON

Fruity Spa Treatment

The Exotic Experience for Your Overall Wellbeing

Terapia începe cu o exfoliere facială și corporală cu kiwi, urmată de o baie relaxantă cu lapte prețios și un masaj capilar.
Această experiență exotică continuă cu aromaterapie pentru tot corpul și masaj facial cu uleiuri esențiale îmbogățite cu extracte de fructe, pentru a îndepărta tensiunea musculară; în același timp, tratamentul îmbunătățește circulația sângelui și ajută la detoxifierea organismului și la relaxarea minții, dându-vă o stare de bine de neegalat.

Floral Foot Ritual ~ Swedish Massage with Aloe Vera Mask ~ Precious Milk Bath – Head Massage

Durată: 2h
Preț: 440 RON

Coconut Tropical Treatment

For the Youth of Your Skin

Acest tratament dulce și savuros este calea spre paradisul tropical.
El începe cu o exfoliere corporală cu cocos, urmat de o baie caldă cu flori tropicale și lapte de cocos, însoțită de masajul capului. Apoi, vă vom încânta cu masaj Hawaiian cu ulei virgin de cocos și masaj facial.

Floral Foot Ritual ~ Coconut Body Scrub ~ Tropical Flower Bath ~ Head Massage ~ Hawaiian Massage ~ Facial Massage

Durată: 2h
Preț: 440 RON

Wine and Grape Treatment

Enjoy the elixir of life

Treatment is rich in polyphenols and anti-oxidants. It restores collagen and elastin fibers from the skin and gives elasticity to tissues.

The skin becomes velvety, hydrated and elastic. During therapy, the taste and smell of wine encapsulates your mind and improves your mood. Wine has been known as the "elixir of life" since ancient times. Floral ritual for feet ~ Body exfoliation with grapes ~ Floral bath with wine ~ Body massage with grape seed oil

Durată: 2h
Preț: 440 RON

Oriental rituals

Jasmin Lulur

Exfoliating, Skin Softening

Ritualul este recomandat pentru o piele tânără și hidratată. Tratamentul parfumat și înfrumusețarea cu Lulur provin de la palatele regale din Java Centrală, Indonezia. După 50 de minute de masaj corporal cu ulei de iasomie, pasta de Lulur este aplicată pe corp și se masează ușor pentru exfolierea și catifelarea pielii. Iaurtul proaspăt cu care se unge pielea are rolul de a o hrăni și de a o hidrata. Tratamentul este completat de o baie parfumată cu lapte de flori urmată de un masaj cu loțiune de corp cu iasomie. Ritual floral pentru picioare ~ Masaj balinez ~  Exfoliere cu Lulur organic ~ Împachetare cu iaurt proaspăt ~  Baie cu lapte de flori
Durată: 2h
Preț: 440 RON

Bali Boreh

Blood Circulation Stimulating/Healing

Boreh este un remediu traditional, care a fost transmis din generație în familiile de fermieri balinezi; acesta este folosit pentru vindecare și stimulează circulația sângelui. Borehul vindecător este alcătuit dintr-o combinație de mirodenii precum scorțișoara, cuișoarele și ghimbirul care încălzesc pielea. Ceremonia Boreh începe cu un masaj tradițional, iar apoi se întinde o pastă alcătuită din pudra de Boreh și uleiuri esențiale pe tot corpul. După ce se îndepărtează Boreh-ul, vă veți bucura de o baie relaxantă cu flori, urmată de un masaj cu loțiune de corp hidratantă.
Ritual floral pentru picioare  ~ Masaj balinez tradițional ~ Scrub organic cu Boreh ~ Baie florală
Durată: 2h
Preț: 440 RON

Moroccan Clay Rhassoul 

Revitalizes and moisturizes the skin

Remineralizează pielea în timp ce elimină impuritățile. Tratamentul începe cu un masaj detoxifiant cu argilă caldă, care va fi aplicat pe piele. Acestă mască fantastică are o acțiune enzimatică asupra pieii, pe care o lasă catifelată și revitalizată. Veți fi împachetat cu argilă caldă care revitalizează si hidratează pielea, îndepărtând durerile articulare și musculare cauzate de  fibromialgie și artrită; în timp ce vă relaxați, terapeutul va v-a oferi un masaj capilar. Tratamentul se încheie cu un revigorant hidromasaj Vichy.
Ritual floral pentru picioare ~  Masaj detoxifiant cu argilă ~ Împachetare cu argilă ~ Masajul capului ~  Terapie cu hidromasaj Vichy
Durată: 75 min
Preț: 330 RON

Additional Treatments

 Ear cleaning treatment

Tradiția folosirii acestor lumânări în lumea modernă vine de la indienii Hoppy din America de Nord. Căldura și vibrația lumânării ajută să se înmoaie și să se îndepărteze cerumenul din urechi prin sistemul limfatic.
Este un fel de dezintoxicare care durează încă 48 de ore după aplicarea tratamentului cu lumânare.
În compoziția lumânării intră ceară de albine, miere şi uleiuri esențiale.
Hoppy este o lumânare goală în interior, care se introduce din exterior în canalul urechii.

Durată : 20 min
Preț: 120 RON

Book Now Buy Gift Card

Couple Therapies

Massage for Couples

A Ritual of Sensations and Delights

Încearcați un ritual al senzațiilor și al deliciilor alături de persoana dragă! Veti fi rasfățaţi amândoi cu un masaj de relaxare pentru tot corpul, realizat simultan de 2 terapeuți THAIco, într-un spațiu special amenajat pentru terapii în cuplu, cu decor cald și plăcut care să amplifice atmosfera de romantism și relaxare.
Folosim uleiuri aromatice care hrănesc pielea și simţurile în același timp. Pielea își va recăpăta elasticitatea și fermitatea și vă veți simți extraordinar. Puteți alege orice tip de masaj pentru cupluri și veți fi răsfățati cu arome exotice și relaxare pentru minte, trup și suflet.

Durată: 60/1h30min/2h
Preț: 410/600/790 RON

HoneyMoon Spa Ritual

The Beginning of a Lifelong Romance

Este un amestec exotic de terapii delicate pentru cuplurile care doresc o relaxare deplină.
Ritualul incepe cu terapia hammam și continuă cu exfoliere corporală cu arome delicioase de trandafiri.
Gomajul se îndepărtează cu o baie de lux cu petale de flori și lapte, însoțită de cocktail-uri romantice și fructe.
La final, Masajul hawaian lasă pielea hrănită, moale şi suplă.
Hammam ~ Exfoliere corporală cu trandafiri ~ Baie cu lapte prețios  ~ Masaj Hawaiian

Durată: 2h 30 min
Preț: 990 RON

Magic Chocolate Ritual

The Secret of Happiness

Ciocolata este cel mai eficient remediu natural care ajută la relaxare. Acest ingredient ajută la relaxarea mușchilor tensionați sau dureroși și stimulează eliberarea ,,hormonilor fericirii”. Exfolierea corporală delicată cu ciocolată curăță pielea în profunzime, îndepărtează celulele moarte, tonifică și hrănește pielea și îmbunătățește absorbția altor produse. Masca corporală cu spumă de ciocolată hrănește, catifelează și calmează pielea. Ritualul are un efect relaxant asupra organismului, reduce stresul, creşte nivelul de energie și vă induce starea de bine. Împachetarea corporală este urmată de o baie cu lapte prețios. Tratamentul continuă cu 80 de minute de masaj la alegere și are efect de remodelare, reduce celulita (aspectul de coajă de portocală), hidratează, netezește și revitalizează pielea.
Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere corporală cu ciocolată ~ Împachetare aromatică cu ciocolată ~ Baie cu lapte prețios ~ Masaj la alegere
Durata – 3h
Pret – 1190 lei

Sensory Travel Collection

Royal Nights

Treatment of Supremacy 

Un tratament exclusiv conceput special pentru regine sau regi. Acesta începe cu o saună relaxantă și exfoliere cu cremă din ingrediente exotice, pregătindu-vă pentru terapia cu duș Vichy. Domnilor, bucurați-vă de Masajul Regelui realizat de trei terapeuți, un masaj puternic și ferm care eliberează tensiunea musculară; doamnelor, relaxați-vă cu Masajul Reginei efectuat de trei terapeute, care va readuc echilibrul armonios al corpului și al sufletului dumneavoastră. După ce trupul și mintea sunt relaxate și în armonie, veți experimenta un tratament facial Thalgo, plin de elemente marine luxuriante, bogat în proteine și antioxidanți puternici care hidratează, tonifică și luminează fața. Acest ritual divin de trecere se încheie cu un tratament pentru scalp cu ulei cald, plante medicinale și o împachetare a capului cu rozmarin.
Durată: 3 h – Preț: 990 RON
După acest tratament se recomandă o vizită la Hair stylist-ul THAIco. Vă rugăm sa faceți programarea la recepție.

THAI ParadiseCo

Your visa to Paradise

Acesta este biletul dumneavoastră spre paradis. Stresul se evaporă în timpul ritualului floral pentru picioare, iar, apoi o exfoliere corporală elimină toxinele vieții moderne, folosind produse la alegerea dumneavoastră, în timpul terapiei cu duș Vichy. În continuare, împachetarea cu pudra din boabe de ovăz elimină rezultatele unor ani întregi de expunere la poluare. Masajul cu ulei fierbinte si aromatic șterge tensiunea reziduală, urmată de reflexoterapie și masajul capului în încheierea unui tratament în care vă veți simți complet răsfățați. Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere corporală organică la alegere ~ Împachetare cu pudra din boabe de ovăz ~ Aromaterapie ~ Reflexologie ~ Masajul capului
Durată: 3h 30 min
Preț: 790 RON

THAI SensationsCo

A mix of the most desired THAIco Spa treatments

Aceasta este o combinație între cele mai solicitate tratamente THAIco Spa.
După ce vă relaxați la  saună, vă vom încânta cu o exfoliere corporală și împachetare cu Aloe Vera & Lavandă și vom continua cu această rețetă străveche de înfrumusețare, cu efect de catifelare, hrănire și hidratare, urmata de terapia cu hidromasaj Vichy. În continuare, vă vom răsfăța cu două ore de Signature THAIco Masaj și Tratament Facial Thalgo.
Saună ~ Exfoliere corporală & impachetare cu aloe-Vera și lavandă ~ Baie cu lapte si flori ~ Masaj Thai Signature ~ Tratament Facial Thalgo

Durată: 4 h
Preț: 890 RON

Himalayan Salt Therapies

Himalayan Salt Therapies

Vă puteți bucura de oricare dintre masajele THAIco în Salina cu sare din Himalaya. Pereții sunt făcuţi din sare himalayană pură 100%, iar ambianța este unică. De peste 20 de ani, aerosolii din sare uscată, administrați în saline special amenajate, au fost folosiți pentru tratarea bolilor sistemului respirator precum răceala și gripa, alergii, astm, bronșită, fibroză chistică, infecții ale sinusurilor, sinuzită, rinită, guturai și emfizem.
În plus, s-a dovedit că proprietățile antibacteriale și antiinflamatorii ale aerosolilor cu clorură de sodiuvindecă în mod eficient infecțiile urechii și probleme ale pielii, precum: eczeme, dermatite psoriasis.
Aceasta este o terapie exclusivistă care combină efectul relaxant al masajului cu beneficiile sării pure din Himalaya. Într-o atmosferă specială de poveste, înconjurați de tăcere, masajul într-o salină  vă ajută să vă relaxați profund atât mintea, cât și corpul.

Durată: 1h
Preț: 250 RON

Therapies for him

Touch of Asia

Health for the Body and Spirit

Bucurați-vă de experiența supremă THAIco, special concepută să purifice la nivel celular, emoțional și spiritual, care totodată activează și frumusețea pe termen lung. Călătoria începe cu un masaj de relaxare profundă a organismului, urmat de exfoliere cu cristale de sare de mare şi lemongrass. Tratamentul continuă cu un revitalizant duș Vichy, cu patru ingrediente vindecătoare puternice: Lemongrass pentru activarea circulației sângelui, lămâie verde și portocală care conţine vitamine esențiale şi ghimbir, pentru a vă trezi simțurile și a vă limpezi mintea. La final, vă veți simți radiant și plin de energie regenerantă Sakti. Ritual floral pentru picioare ~ Masaj Deep Tissue ~ Exfoliere cu cristale de sare ~ Terapie cu duș Vichy
Durată: 2h 30 min
Preț: 560 RON

Complete Renewal

Deluxe head-to-toe treatment

Terapia începe cu o exfoliere a celulelor moarte ale pielii. Apoi, masajul profund stimulează circulația sângelui și elimină acumulările de toxine din țesuturi. O mască completă corporală este apoi aplicată pentru a colecta toxinele, pe măsură ce sunt eliminate din organism. Acest lucru ajută la tonusul, fermitatea și echilibrul corpului dumneavoastră. Apoi, vă vom răsfăța cu o terapie cu duș Vichy pentru a vă lăsa pielea catifelată și hrănită în profunzime. La final, răsfățați-vă corpul cu un masaj aromatic cu uleiuri esentiale, iar la final puteti alege intre un tratament de curatare pentru urechi sau de un tratament mini-facial, de la Dr. Kleanthous.
Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere corporală organică la alegere ~ Împachetare organică la alegere ~Terapie cu duș Vichy ~  Masaj cu aromaterapie ~ Tratament de curatare pentru urechi sau tratament mini-facial de la Dr. Kleanthous
Durată: 3h
Preț: 680 RON

Four Magic Hands

Ritual for Your Mind and Body

Imaginați-vă rezultatul masajului delicat făcut de două terapeute cu mișcări sincronizate!
După masajul la patru mâini plăcerea continuă cu masaj reflexologic oriental pentru picioare și un tratament tradițional spa pentru păr – simultant! Este magic!
Vă veți simți corpul mai ușor și veți fi plini de energie.
Ritual floral pentru picioare ~ Masaj la patru mâini ~ Reflexologie orientală pentru picioare ~ Tratament tradițional spa pentru păr

Durată: 1h 30 min
Preț: 540 RON

Secrets THAICo

Reopen Your Energy Pathways

În cadrul tratamentului Secrete THAIco se folosesc tehnici străvechi din nordul Thailandei prin care se eliberează căile blocate ale energiilor.
Obstrucția energetică duce la oboseală și discomfort muscular. Încă de la începutul presopuncturii din cadrul Masajului THAIco Signature, veți începe să vă simțiți mai ușurați.
Urmează tratamentul cu ierburi fierbinți, calmând durerea și lăsând energia să circule prin organism. La final, masajul fierbinte cu aromaterapie vă va relaxa complet, permițându-vă să atingeți un nou nivel de relaxare.
Ritual floral pentru picioare ~ Masaj THAIco Signature ~ Masaj cu plante ~ Aromaterapie

Durată: 2h
Pret: 390 RON

Body Reshaping Therapies

Ginger Ventuze Therapy

Chinese treatment ritual

Terapia cu ventuze este una dintre multele forme de medicină alternativă din China; rolul său constă în îmbunătățirea circulației sângelui și a stării generale de sănătate. Terapia constă în aplicarea pe suprafața corpului a unor pahare din sticla în interiorul cărora se aplică o flacără, prin crearea unui vid. Radăcina de ghimbir îmbunătățește circulația sângelui și tonifică pielea. Terapia continuă cu masaj anticelulitic cu ulei de ghimbir.
Ritual floral pentru picioare ~ Terapie cu ventuze și ghimbir ~ Masaj anticelulitic

Durată: 2h
Preț : 390 RON

Care with THALGO for weight loss

Sculpting your body

Acest tratament inovator luptă împotriva celulitei și remodelează corpul, generând rezultate uimitoare.
Tratamentul de remodelare include o împachetare corporală cu oxigen activ pentru detoxifierea pielii și eliminarea grăsimilor depuse, urmat de aplicarea unui concentrat corector pentru fermitate care remodelează zonele predispuse la celulită și intervine în zonele care necesită un plus de fermitate. La final, vă vom răsfăța cu masaj Perfect Sculpt, pentru rezultate de durată împotriva celulitei și pentru tonifierea pielii.
Ritual floral pentru picioare ~ Împachetare corporală cu Activate Oxygen ~ Masaj Perfect Sculpt

Durată: 45 min
Preț: 250 RON

ThALGO Slimming & Reshaping Expert

Fitness Reshaping

If you are determined about getting the results, this is the treatment that suits you. It is a treatment with clear objectives, which fights cellulite in different areas, one at a time. The unique fitness massage done on the contracted muscles improves the results. Your THAIco therapist also becomes your fitness trainer! After the slimming treatment you can relax, the slimming and toning wraps being applied for a remodeling purpose, with visible results right after the first session. Floral ritual for feet ~ Body wrap for remodeling ~ Anticellulite massage

Durată: 75 min
Preț: 380 RON

Recommendation: 2 treatments/week for a 4-week program.

Anticellulite Treatment With Claythe most Thermalthe most

Apele termale din Ischia sunt recunoscute încă din Antichitate pentru efectele lor miraculoase asupra sănătății și frumuseții. Ele sunt alcaline, conțin sulf, iod, clor, fier, potasiu și oligoelemente. Sinergia dintre apa termală, argilă și ingredientele active precum: fucus, extract de algă brună, extract de castan, extract de lămâie și uleiuri esențiale de portocal și ienupăr au efecte spectaculoase în lupta împotriva celulitei. Rezultatele împachetării sunt amplificate de masajul anticelulitic cu crema termoactivă pe bază de apă termală și extract de castan sălbatic, iederă și rusco.
Datorită efectului termic produs asupra pielii, în timpul procedurii sunt eliminate lichidele în exces din țesuturi, iar epiderma primește mineralele necesare, acționându-se astfel  asupra nodulilor macro și micro celulitici. Pielea devine mai suplă, elastică și tonifiată.
Împachetare cu argilă  ̴ Masaj anticelulitic cu cremă termoactivă

Durată: 90 minute
Pret: 370 RON