Terapii remodelare corporala

Terapie prin Ventuze cu Ghimbir

Ritual chinezesc de tratare

Terapia cu ventuze este una dintre multele forme de medicină alternativă din China; rolul său constă în îmbunătățirea circulației sângelui și a stării generale de sănătate. Terapia constă în aplicarea pe suprafața corpului a unor pahare din sticla în interiorul cărora se aplică o flacără, prin crearea unui vid. Radăcina de ghimbir îmbunătățește circulația sângelui și tonifică pielea. Terapia continuă cu masaj anticelulitic cu ulei de ghimbir.
Ritual floral pentru picioare ~ Terapie cu ventuze și ghimbir ~ Masaj anticelulitic

Durată: 2h
Preț : 390 RON

Tratament Anticelulitic Cu Argilă Termală

Apele termale din Ischia sunt recunoscute încă din Antichitate pentru efectele lor miraculoase asupra sănătății și frumuseții. Ele sunt alcaline, conțin sulf, iod, clor, fier, potasiu și oligoelemente. Sinergia dintre apa termală, argilă și ingredientele active precum: fucus, extract de algă brună, extract de castan, extract de lămâie și uleiuri esențiale de portocal și ienupăr au efecte spectaculoase în lupta împotriva celulitei. Rezultatele împachetării sunt amplificate de masajul anticelulitic cu crema termoactivă pe bază de apă termală și extract de castan sălbatic, iederă și rusco.
Datorită efectului termic produs asupra pielii, în timpul procedurii sunt eliminate lichidele în exces din țesuturi, iar epiderma primește mineralele necesare, acționându-se astfel  asupra nodulilor macro și micro celulitici. Pielea devine mai suplă, elastică și tonifiată.
Împachetare cu argilă  ̴ Masaj anticelulitic cu cremă termoactivă

Durată: 90 minute
Pret: 370 RON