Take Ten

Tratament Take Ten – electrostimulare facială

Take Ten este un tratament de fitness facial care determină reconstrucția masei musculare și ridicarea trăsăturilor.
Această procedură unică îmbunătățește schimbul de lichide și circulația sanguină la nivelul pielii, diminuează ridurile de pe frunte, din zona gurii sau a ochilor, redă fermitatea obrajilor și elimină pungile de sub ochi

Preț: 155 RON/ședință
Pachet 10 ședinte: 1100 RON

Sunt recomandate cure de câte 10 ședințe distribuite pe parcursul a 3 săptămâni

Tratament intensiv Detox & Rejuve

Un ten frumos este un ten sănătos și, la fel ca întreg organismul, și acesta are nevoie de o curățare intensivă și de tonifiere musculară pentru a-și menține fermitatea. Rezultatele Take Ten sunt completate de efectele miraculoase ale Oxygeneo, tratamentul care realizează simultan exfoliere, infuzie de nutrienți și oxigenare.

Pentru o absorbție cât mai bună a substanțelor nutritive și pentru redarea fermității, tenul este răsfățat cu puterea ultrasunetelor Dr. Kleanthous. Nivelul de hidratare și zona delicată din jurul ochilor sunt tratate cu produsele specifice de la Thalgo.
Pachetul conține:10 x Take Ten  ̴  3 x OxyGeneo  ̴  2 x Ultrasunete Dr. Kleanthous ̴ 2 x Hidratare Thalgo x 3 Contur Ochi Thalgo

Cură intensivă de 3 săptămâni, cu 1 sesiune la 2 zile
Preț pachet: 2800 RON
Durata ședință: 1 oră

Tratament intensiv Forever Young

Cu tratamentele adecvate, nu numai că poți șterge câțiva ani de pe chipul tău, dar vei contribui la încetinirea procesului de îmbătrânire.
De aceea, terapeuții noștri au creat un ritual care va tonifia musculatura facială și va ajuta pielea cu un aport de acid hialuronic Dr. Kleanthous.
Iar pentru a stimula circulația sanguină și limfatică dar și pentru oxigenarea celulelor, terapeutul va efectua un masaj manual pentru drenaj limfatic.
Acesta va îmbunătăți metabolismul celular și va oferi un efect de întinerire

10 ședințe Take Ten  ̴   6 ședințe Ultrasunete cu Acid Hialuronic Dr. Kleanthous  ̴  4 ședințe de drenaj limfatic prin masaj facial

Cura intensivă de 3 săptămâni
Preț: 1850 Ron
Durată ședință: 45 min

Tratament Antiaging & Fermitate

Pentru un ten vizibil mai tânăr și mai ferm, experții de la THAIco SPA au creat un tratament antiaging intensiv care are la bază efectele de fitness facial realizat de Take Ten și rezultatele excepționale ale măștii SkinJection Instant Hydro Lifting Patch de la Dr. Kleanthous. Acesta este un produs revolutionar, de hidratare intensivă care reduce liniile fine, reface rezervele naturale de hidratare a pielii și oferă o senzație unică de piele întinsă.  În timpul aplicării, până la 15 ml de substanțe active puternic îmbogățite pot fi absorbite prin piele.
Ritualul este completat de 1 tratament de curățare, drenaj limfatic și Sono Beauty Lifting de la Dr. Kleanthous.
10 ședințe Take Ten ̴ 6 ședințe Sono Beauty Lifting Dr. Kleanthous  ̴ 1 tratament de curățare  ̴ 1 SkinJection Instant Hydro Lifting Patch ̴ 2 ședințe Drenaj limfatic prin masaj facial

Cură intensivă de 3 săptămâni.
Preț: 5800 RON