Welcome to the universe THAIco SPA Organic Scrub Bar Book Now Gift Card

Organic Scrub Bar

Selection of exclusively organic scrubs designed by our therapists to meet the needs of all skin types. You will enjoy smoothest skin and full relaxation under the Vichy shower.

Boreh Balinez
Boreh este un leac tradițional din Bali, făcut dintr-o combinație de condimente care încălzesc organismul – scorțișoară, cuișoare și ghimbir; acestea încălzesc și stimulează sistemul imunitar, îndepărtând durerile musculare şi ajutând la vindecarea răcelilor, gripei și a altor boli.
Iaurt cu Susan Alb
Acest tratament este potrivit pentru pielea uscată. Susanul alb este amestecat cu iaurt hidratant și pudra exfolianta. Celulele moarte sunt îndepărtate, iar pielea îşi recapătă catifelarea.
Susan Negru
Susanul negru folosit în acest gomaj catifelează și hidratează pielea. Este ideal pentru tenul normal și gras, fiind un exfoliant pe bază de plante, care ajută și la diminuarea înroşirii pielii.
Exfoliant cu Cremă Naturală de Cocos
Exfoliantul cu cremă naturală de cocos este un gomaj extrem de hidratant, cu aromă proaspătă de cocos. Cocosul pur hidratează pielea în profunzime și este perfect pentru pielea arsă de soare sau extrem de uscată. Gomajul ajută la exfolierea delicată a pielii.  
Gomaj regenerant cu cremă de Ginseng
Gomajul corporal cu Ginseng pur conține extract de ginseng de cea mai bună calitate.
Crema exfoliază pielea, lăsând-o curată și proaspătă. Extractele de ginseng luptă împotriva radicalilor liberi, revitalizând pielea, catifelând-o și redându-i tinerețea.
Vanilie & Cafea
Cafeaua combinată cu vanilie stimulează și detoxifică pielea, lăsând-o fermă și catifelată.
Lămâie Verde cu Zahăr
Această împachetare corporală hidratantă și cu efect de anti-îmbătrânire, bogată în argilă albă și vitamina, C vă va învălui cu mirosul delicat al lămâii verzi.
Gomaj Detoxifiant cu Ghimbir
Acest gomaj natural conține ghimbir proaspăt ras şi are o aromă minunată.
Ghimbirul calmează și ajută la vindecarea crampelor stomacale, a indigestiei și a gazelor excesive.

Durată: 40 min.
Preț: 180 RON