THAIco SPA Party for Children

Grace and inclination towards beauty and care developfrom the first years of life. Encourage your daughter to take care of her skin and be flirtatious and this will help develop love and self-respect. In order to create unique sensory experiences for even the little ones, THAIco SPA has created a unique concept of spa parties for children

What kid doesn't dream of a chocolate party? And if it's all happening at the spa, the fun is complemented by a full treat. This spa party is unique and your child will never forget it, especially as a chocolate fountain will only be at his disposal and its guests

Little Princess Party

Your little princess's royal party will include:

Invitații
Masaj lin de relaxare: În timpul acestui, tratament special, terapeuții THAIco SPA folosesc mișcări delicate și fluide pentru a induce relaxarea și somnul dulce al copilului.
Manichiură: Mâinile se înmoaie în apă caldă, apoi se exfoliază blând și se masează cu loțiuni parfumate; unghiile sunt pilite cu blândețe, li se dă luciu și se aplică lac colorat
Pedichiură : într-un ritual relaxant, piciorușele se înmoaie, apoi se exfoliază blând și se masează cu loțiuni parfumate; unghiile sunt pilite cu blândețe, li se dă luciu și se aplică lac colorat.
Coafat special

Oferta mai include:

Limonada, ciocolată și fructe proaspete
Balsam fructat de buze cadou pentru fiecare invitată
Papuci Spa
Colaj foto 8×10 THAIco Spa de la petrecere –  60 Ron
Taxă pentru deplasarea la o locație diferită – 400 Ron
Durată : 2.5 ore
Număr minim de participante : 4
Număr maxim de participante : 12
Preț începând de la  450 RON/persoana

Petrecere Chocolate SPA Party

Invitații
Exfoliere corporală cu cocos & ciocolată. Exfoliantul cald cu cocos & ciocolată se aplică înaintea împachetării.
Masaj corporal & facial de relaxare cu ciocolată. Un masaj delicat cu unt delicios de cacao și ciocolată cu cremă de cocos.
Manichiură la petrecere. Mânuțele ,,îngerașilor” se înmoie în apă florală încălzită. Copiii pot degusta un milkshake delicios în timp ce li staie si se pilesc unghiile si se îngrijesc cu atenție cuticulele. Se aplică o loțiune dulce de ciocolată pentru mâini moi și catifelate.
Pedichiură la petrecere. Picioarele ,,îngerașilor” se înmoie în apă florală încălzită. Copiii pot degusta un milkshake delicios în timp ce li se taie si se pilesc unghiile si se îngrijesc cu atenție cuticulele. Se aplică o loțiune dulce de ciocolată pentru picioare moi și catifelate.
Machiaj

Oferta mai include:
Limonada, ciocolată, milkshake, fursecuri & fructe proaspete
Fântână de ciocolată la alegere
Papuci Spa
Balsam fructat de buze cadou pentru fiecare fată
Colaj foto 8×10 THAIco Spa de la petrecere – 60 Ron
Taxă pentru deplasarea la o locație diferită – 400 Ron
Durată : 2.5 ore
Număr minim de participante : 4
Număr maxim de participante : 12
Preț începând de la 570 RON/persoana

Book Now

Telefon: +40 729 842 426

1
2
3