Oxy Geneo 3 in 1 Superfacial

OxyGeneo™ este singura tehnologie care desfășoară 3 acțiuni vitale în mod simultan:

~ Curățare și exfoliere eficiente
~Oxigenare naturală a pielii din interior
~Infuzie de nutrienți activi în epidermă

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea țesutului din interior, ducând la o absorbție optimă a nutrienților activi. Ca rezultat, tenul este mai neted și mai luminos, echilibrat și strălucitor.

Opțiuni de tratament OxygeneoTM

NeoReviveTM – Rejuvenarea generală a pielii

Cu acțiunea unică de oxigenare, tratamentele NeoRevive lucrează pentru a infuza în piele nutrienți activi ce îmbunătățesc echilibrul și textura pielii. Chiar după primul tratament, NeoReviveTM netezește aspectul liniilor fine și chiar al ridurilor. Tenul va arăta și se va simți mai neted, ferm, hrănit, ,,renăscut”.

NeoBrightTM– Descoperă strălucirea naturală a pielii tale!

NeoBright lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea și pentru a da strălucire tenului în mod natural. Formula delicată și foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidrante și hrănitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina și a da strălucire pielii și, în același timp, de a îmbunătăți textura şi a echilibra tenul.

Durată: 20 min.
Preț:  300 RON/sedinta

GENEO BALANCE – echilibreaza tenul gras

Tratamentul facial Geneo Balance Charcoal purifică și calmează pielea grasă, îmbunătățindu-și textura și aspectul. Geneo Balance Charcoal Facial se bazează pe o tehnologie inovatoare Geneo Oxypods – care combină conceptele în biologie, chimie și tehnologie în cadrul unei capsule.
Geneo Balancing OxyPod contine Cărbune de bambus pentru un efect detoxifiant, extract de Camu-Camu cu continut ridicat de vitamine si antioxidanti si și Acid Mandelic pentru tratarea pielii tendinta acneica.
Serumul Geneo Balance completeaza efectul tratamentului datorita antioxidantilor puternici, vitaminelor, nutrientilor si ingredientelor purificatoare,cum ar fi acizii salicilici, peptidele, uleiurile de jojoba și argan, extractele de vanilie și de coada-calului și potasiu azeloil digliccinat.
Echilibrarea pielii uleioase nu a fost niciodată mai ușoară.

Durata: 20 min
Pret: 360 RON

GENEO REVIVE – pentru rejuvenarea pielii

Geneo Revive improspateaza tenul tern reduce liniile fine și îmbunătățește textura și aspectul general al pielii.
Geneo Revive OxyPod contine alge rosii, un puternic antioxidant cu efect anti-îmbătrânire și, de asemenea, acidul cafeic și retinolul, cunoscut pentru a trata semnele îmbătrânirii și pentru a ajuta la întinerirea pielii.
Geneo Reviving Serum completează efectul de tratament cu ingrediente suplimentare care încurajează producția de colagen și reduc semnele de îmbătrânire, cum ar fi complexul Peptide și Edelweiss, precum și nutrienți și vitamine, cum ar fi complexul de ulei de Jojoba și Argan, complexul de vanilie și extractul de coada-calului.
Dă pielii tale un început nou.
Durata: 20 min
Pret: 360 RON

GENEO ILLUMINATE – Un ten luminos nu este un clișeu!

Geneo Illuminate uniformizeaza nuanta tenului, îmbunătățește aspectul de piele pigmentată și întinerește pielea.
Geneo Illuminate OxyPod contine acid kojic si vitamina C pentru un efect uniform al pielii, precum și extract de fructe Opuntia și extract de morcovi pentru hidratarea și netezirea pielii.
Serumul Geneo Illuminate completează efectul de tratament cu ingrediente puternice, precum extractul de scoarță de arbore și derivați de acid Amina, și ingrediente hidratante și nutrienți precum Trigliceride, complex de ulei de Jojoba și Argan și complex de extract de vanilie și coada-calului.
Permiteți luminii personale să strălucească.
Durata: 20 min
Pret: 360 RON