Masaje Clasice

Masaj Deep Tissue

Calmează durerea din straturile cele mai adânci ale mușchilor

Masajul Deep Tissue este o terapie care se concentrează pe realinierea straturilor mușchilor și a țesutului conjunctiv. Este de ajutor pentru zonele tensionate și contractate cronic, precum gâtul înțepenit, senzația de apăsare în zona lombară și umerii dureroși.
Atunci când există tensiune sau leziuni musculare cronice, de obicei există și adeziuni (țesut  dureros, rigid) în mușchi, tendoane și ligamente.
Masajul Deep Tissue acționează prin îndepărtarea acestor adeziuni, pentru a calma durerea și a reda mișcări normale.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Suedez

Treziți-vă la viață sistemul imunitar

Acesta este un tratament prin masaj care încălzește și îndepărtează oboseala și durerea resimțite la nivelul mușchilor și calmează mintea. Terapeutul foloseste mișcări line și potrivite  în timpul masajului delicat, care revigorează sistemul natural de vindecare al organismului şi relaxează în profunzime.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Aromaterapie

Bucurie pentru corp și suflet

Aromaterapia este un tratament prin masaj delicat, conceput pentru a calma emoțiile și musculatura slabită, încordată sau obosită şi hidratează pielea.
Terapeuții noștri combină cele mai bune uleiuri esențiale care hidratează în profunzime și purifică pielea, în timp ce aromele creează relaxare şi reînnoiesc energia.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 230/320/440 RON

Masaj Sportiv

Terapia campionilor

Acest tip de masaj a fost iniţial dezvoltat pentru a ajuta sportivii să-și pregătească organismul pentru performanţe optime, pentru recuperare după evenimente importante și pentru a face față antrenamentelor. În masajul sportiv se pune accent pe prevenirea și vindecarea leziunilor la nivelul mușchilor și tendoanelor. Se recomandă și în cazul rănilor, durerilor cronice și în situaţii de înțepenire.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj cu Pietre Calde

Indeparteaza tensiunea, elibereaza-ti spiritul

Este un masaj de echilibrare și întinerire, iar pietrele poziționate pe punctele energetice cheie vă vor relaxa și vă vor deschide meridianele, în timp ce uleiul pentru aromaterapie vă va relaxa. Terapia cu pietre calde îndepărtează tensiunea, calmează sufletul, eliberează toxinele din organism și stimulează circulația și metabolismul. Terapeuții noştri profesioniști vă vor face un masaj personalizat cu ajutorul pietrelor încălzite. Căldura pietrelor relaxează mușchii, permițându-i terapeutului să ajungă la straturile profunde. Vasele de sânge se dilată, stimulând circulația sângelui în organism.
Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 230/320/440 RON

Masaj Capilar

Hraneste-ti toate simturile

Tratamentul pentru cap este o terapie de înălţare emoţională, care se concentrează pe ameliorarea tensiunii părții superioare a corpului. Vom începe cu un masaj revigorant, care stimulează circulația, mișcările devenind mai delicate și mai lente. Apoi urmează  un masaj relaxant la nivelul gâtului, al umerilor și a părţii superioare a spatelui, pentru a îndeparta orice tensiune rămasă și a elibera toxinele.

Durată: 30min/1h
Preț: 110/195 RON

Masaj Facial

Oferiti-va placerea finala

Masajul facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece eliberează o mare parte din stresul acumulat în organism. Efectele masajului facial sunt imediate și extrem de vizibile. Acţiunea uleiurilor folosite în combinație cu masajul facial și stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redând feței vitalitatea, strălucirea și luminozitatea și imbunătățindu-i tonusul natural. Prin masajul facial se elimină toxinele și se îndepărtează celulele moarte, se stimulează circulația și se tonifică musculatura facială, având ca efect o reîntinerire miraculoasă.

Durată: 30min/1h
Preț: 110/195 RON

Reflexologia

Restaureaza-ti sanatatea si bunastarea

Reflexologia se concentrează în primul rând asupra picioarelor, pentru a stimula imunitatea naturală a organismului, zonele reflexe de la nivelul mâinilor și al tălpilor fiind în legătură cu organele şi glandele corpului. Aceasta este o terapie sigură, naturală, care poate fi aplicată în mod regulat pentru a menține starea de sănătate și de bine. Reflexologia ajută la îndepărtarea durerilor de spate și de gât, a problemelor digestive, a durerilor de cap și migrenelor, a insomniei și a tulburărilor cauzate de stres.

Durată: 30min/1h
Preț: 120/220 RON

Masaj la Patru Mâini

Pentru relaxarea dvs.completa

Masajul la patru mâini este un tratament corporal complet în care doi maseuri profesioniști THAIco vor folosi presopunctura, mișcări delicate și potrivite ca intensitate, precum şi mișcări de compresie musculară blândă, pentru a reduce durerile musculare, tensiunea și oboseala. Un terapeut masează partea superioară a corpului, celălalt partea inferioară; masajul la patru mâini poate fi relaxant sau profund, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Durată: 1h/1h30min/2h
Preț: 390/560/730 RON

Masaj prenatal

Terapia prin masaj in timpul sarcinii este o alegere complementara minunata pentru ingrijirea prenatala si reprezinta totodata un mod sanatos de reducere a stresului si de atingere a starii de bine.

Masajul amelioreaza multe dintre starile normale de disconfort din timpul sarcinii, cum ar fi: durerile de spate, torticolis, crampe musculare, dureri de cap si edem (umflare). In plus, masajul reduce stresul la nivelul articulatiilor, care in aceasta perioada trebuie sa sustina o greutate mai mare, stimuleaza circulatia sanguina si limfatica, ajuta la eliminarea starii de incordare, imbunatateste calitatea somnului si poate ajuta la ameliorarea depresiei sau a anxietatii cauzate de schimbarile la nivel hormonal.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON