Masaje THAIco Signature

Masaj Ashiatshu

O experiență profundă și luxuriantă

Ashiatsu – cunoscut și sub numele de masaj cu talpile – este un tip de masaj în care terapeuta folosește călcâiul și întreaga suprafață plantară a picioarelor pentru a face masajul. Numele provine din combinația a două cuvinte japoneze: ashi, care înseamnă „picior” și atsu, care înseamnă „presiune”. Masajul Ashiatsu este un tratament holistic care acționează asupra minții, corpului și spiritului, stimulând energia corpului și îmbunătățind capacitatea naturală de auto-vindecare. Este utilizat în mod obișnuit pentru a trata problemele țesutului muscular dens și durerile cronice, problemele de spate și șold, precum și pentru relaxarea profundă.
Această tehnică străveche a fost dezvoltată la nivel de artă în India antică, cât și în China, Japonia și alte țări asiatice.
Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 230/320/440 RON

Masaj THAIco

Un mix de senzații care vă vindecă corpul

O combinație de tehnici de masaj într-o explozie de senzaţii! Tehnicile occidentale se îmbină cu filozofia orientală, oferindu-vă senzații extraordinare şi vindecarea trupului.
Masajul THAIco se realizează pe o saltea specifica masajului thailandez și este o combinație unică de masaj traditional thailandez, masaj suedez, balinez și aromaterapie.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 230/320/440 RON

Masajul Reginei/Regelui

Rasfate-te ca o Alteta

Masajul Reginei/Regelui sau ,,masajul la șase mâini” este un tratament corporal complet în care trei terapeuti în arta masajului thailandez combină presopunctura cu mișcări line și potrivite ca intensitate și de compresie blândă, pentru a ușura durerile musculare, tensiunea și oboseala. Un terapeut va lucra pe partea dreapta a corpului, celalalt terapeut va lucra pe partea stangă a corpului, iar cel de-al treilea terapeut va masa zona capului, a feței, a umerilor și a decolteului. ,,Masajul la șase mâini” poate fi relaxant sau profund, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 590/880/1100 RON

Masaj Traditional Thailandez

Reimprospateaza-ti mintea, revitalizeaza-ti simturile

Masajul thailandez are caracteristici unice. Tehnicile folosite includ presopunctură, întinderi inspirate din yoga, călcat ușor pe spate şi compresii. Masajul thailandez ajută la creșterea forței și a flexibilității, relaxând musculatura dureroasă sau tensionată. Totodată se îndepărtează stresul din corp și din minte. După ședință, vă veți simți cu adevărat ușurați și plini de energie.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Thailandez cu Ierburi

Un sistem imunitar mai puternic, o mai buna circulatie a sangelui

Inspirați din tradițiile vindecătoare thailandeze, săculeții noștri conțin plante medicinale (alese în funcție de nevoile fiecărui client în parte) și sunt aplicați pe tot corpul, folosind tehnica presopuncturii. Ierburile determină creșterea nivelului energiei, masajul stimulează sistemul imunitar și funcționarea plămânilor, iar presopunctura îmbunătăţeşte circulația sângelui și îndepărtează tensiunea musculară.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 230/320/440 RON

Bambus Exotic

Relaxeaza-te, destreseaza-te si restaureazati toata fiinta

Printr-o abordare naturală și plină de prospețime, se combină masajul suedez și mișcările de masaj profund, cu bețe de bambus frumos finisate, încălzite și cufundate în ulei aromatic, cu care se execută mișcări circulare, de rulare, de frământare și de lovire, pentru o relaxare deplină. Puteți alege un masaj de profunzime sau unul delicat. Este o procedură unică menită să vă elibereze tensiunea musculară și încordarea, să vă îmbunătăţească circulația sângelui și a limfei, făcându-vă să vă simțiți complet relaxați.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Balinez

Stare de bine, calm și relaxare

Terapia prin masaj balinez, originară din exotica insulă Bali, este una dintre cele mai vechi tehnici de masaj tradițional din Indonezia. Aceasta este unică prin faptul ca reunește mai multe practici din medicina alternativă, precum terapia prin masaj, presopunctură, reflexologie și aromaterapie; masajul balinez stimulează circulația sângelui, oxigenarea și circulația fluxului ,,qi’’ (energie) prin corp, aducând bunăstare, calm și relaxare profundă. În timpul terapiei sunt utilizate o varietate de tehnici, inclusiv rularea pielii, frământarea și stimularea punctelor de presiune, în combinație cu uleiuri esențiale calde, cu efect calmant asupra organismului.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Lomi – Lomi

Spiritul Aloha pentru corp, inimă și suflet

Ritualul Lomi-Lomi este o formă straveche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. Uleiurile esențiale folosite – de orhidee, portocală, mandarin, nucă de cocos, nucă de Macadamia – transformă masajul Lomi-Lomi într-o călătorie senzorială în Hawaii. Unicitatea masajului Lomi – Lomi derivă din mișcările și tehnicile folosite de terapeut.  Tehnica Lomi – Lomi  presupune folosirea antebrațelor, coatelor și mâinilor, iar mișcările includ gesturi lungi și continue, fără întreruperi sau mișcări sacadate, un masaj asemănător unor valuri care învăluie tot corpul.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Hilot

Echilibru deplin

Hilot este un masaj therapeutic filipinez străvechi. Tratamentul începe cu o scanare a corpului, prin care terapeutul caută dezechilibrele din organism. Terapeutul va îndepărta orice tensiune detectată prin aplicarea lentă a presiunii asupra unor puncte specifice care necesită detensionare, echilibrând tot organismul. Combinând metodele chiropractice cu tehnicile filipineze străvechi de meditație, masajul Hilot ajută nu doar la îndepărtarea tensiunii musculare, ci este și un remediu pentru încheieturile dureroase și, în general, ajută la prevenirea bolilor.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Shirodhara

Eliberați-vă de tensiune, stres și încordare

Shirodhara este un tratament ayurvedic în cadrul căruia lichide obținute din plante se toarnă lent, exact pe mijlocul frunții, de la o anumită înălțime, cu ajutorul unui recipient din cupru situat deasupra clientului. Lichidul se toarnă pentru o anumită perioadă de timp, în mod continuu și ritmic, permițând uleiului să se prelingă pe pielea capului și în păr.
Shirodhara este recomandat pentru insomnie, migrene, pareză facială, stres, boli de piele şi pentru a crește puterea de concentrare. Practicat în mod regulat, masajul Shirodhara îmbunătățește circulația sângelui la nivelul creierului și memoria, simțurile, previne căderea părului, albirea prematură și fragilitatea acestuia, conferă forță gâtului și capului şi calmează corpul și mintea.

Durată: 30 min
Preț: 220 RON

Masaj Ayurvedic

Hrăniți-vă simțurile

Masajul vindecător ayurvedic este un masaj corporal complet care folosește uleiuri din ierburi selectate. Se folosesc mișcări lente precum frământatul, tapotamentul și fricțiunea, pentru a îndepărta oboseala și a atinge starea de bine prin drenaj limfatic.  Acest masaj îmbunătățește circulaţia sângelui, tonusul, ajutând la relaxare, la eliminarea toxinelor și la îndepărtarea tensiunii. În plus, crește nivelul de energie și îmbunătățește starea generală.

Durată: 1h/1h 30 min
Preț: 330/440 RON

Masaj Shiatsu

Stimulează ,,Chi”, fluxul energetic natural al corpului

Shiatsu este un stil de masaj japonez, care combină tehnici orientale cu elemente de anatomie și fiziologie din medicina modernă. Se poate spune că este ,,acupunctura fără ace”. ,,Shiatsu“ este un cuvânt japonez care înseamnă ,,presiunea degetelor”, presiune care se aplică pe liniile energetice ale corpului (meridiane) pentru a stimula fluxul energetic natural ,,Chi”. Metoda ajută și la vindecarea anumitor boli.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON