Tratamente Dr. Kleanthous pentru îngrijirea pielii

Principiul care se află la baza produselor Dr. Kleanthous pornește de la îmbunătățirea continuă a structurii pielii prin moleculele de suport celular (C.S.M.). Indiferent dacă este vorba despre riduri, cearcăne, țesut obosit sau chiar căderea părului, moleculele de suport celular (C.S.M.) ajută la revitalizarea funcțiilor pielii pe termen lung, acesta fiind elementul de bază împotriva îmbătrânirii epidermei. Tratamentul pielii cu ultrasunete extinde spațiile intercelulare, permițând, astfel, îndepărtarea impurităților.

Tratament pentru Ten Deshidratat

Acest tratament facial purifică pielea, permițându-i să își recâștige capacitatea de păstrare a hidratării.
Ultrasunetele purifică spațiile intercelulare. Tratamentul este recomandat persoanelor cu ten deshidratat si lipsit de tonus.
Datorită moleculelor de suport celular, tratamentul ajută la reactivarea mecanismelor de regenerare a tuturor straturilor pielii.
Se recomandă un tratament o dată pe săptămână.
Durată: 1h
Preț: 370 RON

Tratament – Complex H – Riduri de Expresie

Tratamentul este destinat ridurilor de expresie, celor periorbitale (laba gâștii) şi celor din jurul gurii.
Acest complex special de ingrediente active ajută atât la relaxarea musculaturii, cât și la tonificare.
Efectul intens de întinerire a tenului este vizibil imediat.
Se recomandă un tratament o dată pe săptămână.

Durată: 1h
Preț 370 RON

Tratament pentru Ten cu Probleme

Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților pielii, fără a ataca țesutul.
Este un tratament care elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.
Acest tratament este benefic persoanelor cu acnee, iritatii şi sebum în exces.
Se recomandă 2 tratamente pe săptămână.

Durată: 1h30min
Preț 420 RON

Tratament Ten Afectat de Cuperoză/ Rozacee

Capilarele dilatate care apar în zona obrajilor și a nasului pot fi cauzate de de tensiunea ridicată și de condițiile de mediu sau pot apărea ca urmare a căldurii sau a frigului excesiv.
Serul pentru cuperoză 24/7 calmează și reduce roșeața. Moleculele de suport celular întăresc pereții capilarelor.
Se recomandă 2 tratamente săptămânal.

Durată: 1h
Preț 370 Ron

Sono Beauty Lifting

Un lifting facial non-chirurgical folosind ultrasunete, sonobiorezonanță și cromoterapie.
Rezultatele sunt imediat vizibile după un tratament. Acesta crește fermitatea pielii lăsate şi întăreşte mușchii feței.

  • netezește liniile și ridurile
  • crește elasticitatea tesutului conjunctiv
  • stimulează metabolismul colagenului
  • îmbunătățește circulația

Această procedură non-invazivă este o alternativă foarte bună la Botox si Restylane. Efectele pot fi observate imediat și se pot chiar îmbunătăți într-o perioadă de 3-4 luni; tratamentul trebuie aplicat cel puțin de șase ori într-o perioadă scurtă. Tratamentele Sono Beauty Lifting se aplica pe față, gât, decolteu și mâini.
Se recomandă folosirea produselor de ingrijire zilnica Kleanthous C.S.M.
Se recomandă între 6 şi 9 tratamente pe an, în funcţie de adâncimea ridurilor.

Cura 1 Tratament
Pret : 830 RON

Cura de 6 Tratamente
Preț: 5.600 RON

Rejuvenare extremă

Celulele noastre, respectiv colagenul din tenul nostru sunt expuse permanent efectelor negative ale redicalilor liberi. Aceştia, dăunează pereţilor celulari, determinând starea de stres a tenului şi accelerând procesul său de îmbătrânire.
Rezultatul acestui proces constă în apariţia ridurilor de mimică şi în diminuarea elasiticităţii tenului. În elaborarea acestui tratament, s-a acordat o atenţie deosebită protecţiei celulare, dar şi regenerării constante a celulelor.
Tratamentul de rejuvenare extremă se aplică pe față, gât, decolteu.
Se recomandă folosirea produselor de ingrijire zilnica Kleanthous C.S.M.
Se recomandă  o cură de 6 ședințe pe an, în funcție de adâncimea ridurilor.
Durată: 1h
Preț: 520 RON

Skinjection- Dr. Kleanthous

Skinjection este tratamentul inovativ care reuneste in mod activ beneficiile mastii imbogatite cu o mare cantitate de celule stem si acid hialuronic. Masca transporta ingredientii produsului cosmetic intr-un mod mult mai eficient decat o crema de ingrijire sau un serum. Va recomandam sa apelati la tratament ori de cate ori doriti sa obtineti rezultate rapide si spectaculoase deoarece efectele imediate sunt luminozitate instanta si de lunga durata a tenului,hidratare profunda si estompare dovedita a liniilor fine.
Asadar cand sunteti in cautarea unei solutii simple si rapide in ceea ce priveste aspectul tenului(eveniment special) nu ezitati sa va programati la o sedinta Skinjection.
Durata 45 min
Preț 465 RON

My Cream

Crema de față perfectă și personalizată

My Cream de la Dr. Kleanthous reprezintă un tratament antiaging creat în funcție de nevoile individuale ale tenului. O experiență de peste 20 de ani în domeniul regenerării celulare stă la baza unei creme unice produsă exclusiv în funcție de nevoile tenului unei persoane.

Crema este preparată în urma unei anamneze complexe a pielii. Astfel, sunt luate în considerare aspecte precum: sebumul, hidratarea sau toxinele din piele, elasticitatea, vasele capilare, ridurile de expresie, granulația pielii, pigmentarea, alergiile sau fotosensibilitatea. Aceste informații detaliate reprezintă punctul de plecare pentru elaborarea cremei proprii Dr. Kleanthous.

Pentru My Cream, Dr. Kleanthous folosește în exclusivitate, combinații de ingrediente active care sprijină potențialul pielii, stimulând corectarea schimbărilor cauzate de îmbătrânire. Durează două săptămâni din momentul realizării anamnezei și până când produsul preparat în laboratoarele Dr. Kleanthous din Germania ajunge la THAIco SPA. Această cremă 100% personalizată se aplică pe față, gât și decolteu dimineața și seara.
Cele mai importante efecte ale cremei de față- My cream-, asupra tenului:

  • Reprogramarea structurii intracelulare • Restructurarea țesuturilor • Îmbunătățirea sistemului de comunicare intracelular • Protecția față de radicalii liberi • Detoxifierea • Stimularea colanogenezei• Aport de minerale • Protecția • Asigurarea confortului • Hidratarea și menținerea apei în țesut •

My Serum

Excusiv pentru dumneavoastră

My serum este rezultatul a douăzeci de ani de experiență în domeniul cercetării regenerării celulare și al anti-aging-ului. Toate aceste cunoștințe acumulate de-a lungul anilor de cercetare, au fost valorificate pentru a crea un nou sistem de întreținere eficientă a tenului. Scopul nostru era transpunerea tenului din starea sa recentă într-o stare dorită. Pentru a obține rezultatele dorite , am luat în considerare modul de viață (structura tenului, alimentația, comportamentul- și analiza mediului) dar am eleborat și profilul de anamneză A.S.L (advanced skin and lifestyle profile). Pe baza acestor informații, am creat serul personalizat al clientului-my serum- care satisface în totalitate nevoile tenului acestuia și asigură astfel eficiența tratamentelor. În urma unei observații meticuloase, am conceput din cele optsprezece subsatanțe active un produs ,100% personalizat, care satisface în totalitate nevoile tenului clientului și care ne permite realiza unor tratamentele de asemenea, personalizate. Scopul nostru este regenerarea tenului prin stimularea activității de regenerare celulară. Folosirea regulată a produsului contribuie la reîntinerirea vizibilă a tenului.