CONCEPT THAIco SPA

Vă invităm să vă răsfățați în deplina armonie și liniște a centrelor de wellness și frumusețe ce poartă semnătura THAIco SPA. Ele au fost create pentru starea dumneavoastră de relaxare și pentru a vă oferi îngrijirea de care pielea, părul și unghiile au nevoie într-un ritm de viață atât de solicitant.

Lăsați-vă cuprinși de starea de bine și începeți o minunată călătorie într-o lume a armoniei, pentru a vă redescoperi energia. liniștea interioară și echilibrul. Puteți alege dintr-o multitudine de tratamente pentru minte, trup și suflet, toate realizate de terapeute asiatice cu experiență

La THAIco Spa, tehnicile asiatice de masaj se armonizează cu ingrediente organice, în peste 60 de experiențe terapeutice și de înfrumusețare. Terapiile sunt personalizate sunt concepute astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor și obiectivelor individuale de sănătate: îndepărtarea stresului, detoxifiere, purificare, relaxare profundă, tratamente pentru prevenirea îmbătrânirii sau tratamente de slăbire și de remodelare corporală. Tehnicile occidentale se îmbină cu filozofia orientală, iar rezultatul reunește senzații extraordinare.

Terapeuții noștri din Thailanda, Indonezia și Filipine vă respectă individualitatea și aplică tratamentul în funcție de nevoile dumneavoastră.
Tratamentele faciale și serviciile de înfrumusețare și grooming sunt create pentru a completa experiența spa și pentru a contribui la o imagine impecabilă oricând aveți nevoie.
Prima locație THAIco SPA, inaugurată în 2016, a primit premiul pentru cel mai modern spa al anului, acordat în 2018 de prestigioasa publicație Luxury Travel Guide.

Locatii THAIco SPA

Terapeutii THAIco

spa

Adhe

spa

April

spa

Elsa

spa

Gena

spa

Iluh

spa

Julie

spa

Maria

spa

Rovelyn

spa

Russel