THAIco Spa, o minunată călătorie într-o lume a armoniei
THAIco Spa vă oferă relaxare deplină într-un spațiu ultramodern, care vă invită să vă răsfățați într-o atmosferă de liniște și armonie.

Lăsați-vă cuprinși de starea de bine și începeți o minunată călătorie într-o lume a armoniei, pentru a vă redescoperi simțurile și energia. THAIco Spa este locul unde vă regăsiți liniștea interioară și echilibrul; vă oferim o multitudine de tratamente pentru minte, trup și suflet prin care să vă redobândiți liniștea, calmul și armonia într-un cadru deosebit.
Situat într-o cladire interbelică recent renovată din centrul Bucureștiului și având o suprafață de 400 mp, Thai Spa are 8 camere de tratament pentru diferite servicii și pentru toate preferințele:  saună umedă, duș Vichy, salină, tratamente faciale, coafor, make-up, manichiură și pedichiură. La THAIco Spa se armonizează practici asiatice de redare a stării de bine cu terapii indiene și cu cele mai bune tratamente internaționale în peste 80 de experiențe terapeutice și de înfrumusețare. Terapiile personalizată pentru o stare de bine sunt concepute astfel încât să vină în întîmpinarea nevoilor și ale obiectivelor individuale de sănătate, precum îndepărtarea stresului, detoxifiere, purificare, relaxare profundă, tratamente pentru prevenirea îmbătrânirii sau tratamente de slăbire și de remodelare corporală. Tehnicile occidentale se îmbină cu filozofia orientală, iar rezultatul reunește senzații extraordinare și vindecarea trupului.

La THAIco Spa se împletesc tehnicile și senzațiile, cu scopul de a vă oferi o experiență cu adevărat relaxantă și revitalizantă care să vă răsfețe toate simțurile. Terapeuții noștri din Thailanda, Indonezia și Filipine vă respectă individualitatea și aplică tratamentul în funcție de nevoile dumneavoastră. Aceștia vă oferă cele mai bune servicii personalizate și se mândresc cu profesionalismul de care dau dovadă.

Terapeutii THAIco

Adhe

Adhe

April

April

Elsa

Elsa

Gena

Gena

Iluh

Iluh

Julie

Julie

Maria

Maria

Rovelyn

Rovelyn

Russel

Russel