Dacă deja cumpărați alimente bio, reciclați în mod regulat și folosiți produse ecologice pentru a vă curăța casa, atunci sunteți cu siguranță interesate să includeți produsele organice în ritualurile de înfrumusețare. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei îngrijiri organice a pielii sau a machiajului fără parabeni, există o mulțime de opțiuni care fac bine atât pentru ten și corp, cât și pentru mediul înconjurător. Am identificat cu ajutorul terapeutelor de la Thaico Spa, cele 5 produse organice esențiale folosite pentru frumusețe din cele mai vechi timpuri și incluse și în terapiile din centrul nostru

  1. Cafeaua, un antioxidant cu istorie

Nu mai este de mult un secret că beneficiile cafelei depășesc cu mult ceașca aromată de dimineață. Efectele sale spectaculoase asupra pielii se datorează conținutului puternic de antioxidanți, care protejează pielea împotriva radicalilor liberi și reduce riscul de cancer de piele. Zaţul de cafea poate fi folosit atât pe faţă, cât şi pe corp sau pentru tratamentul părului. Pentru stimularea și detoxifierea pielii, specialiștii de la Thaico Spa recomandă tratamentul cu cafea un scrub organic ideal pentru a obține o piele care mai fermă și mai catifelată.

  1. Iaurt delicios pentru piele fericită

Un alt ingredient natural și extrem de benefic este iaurtul. Fiind bogat în calciu, proteine, vitamina D și probiotice, acesta hidratează în profunzime, combate cu succes acneea, previne apariţia semnelor de îmbătrânire prematură a pielii, atenuează arsurile solare şi reduce procesul decolorării cutanate. Acelaşi aliment are un efect fortifiant şi pentru păr. E important să folosiți iaurt organic, fără aditivi alimentari, pentru rezultate sigure şi satisfăcătoare. Dacă aveți pielea uscată, La Thaico Spa puteți încerca tratamentul cu susan alb amestecat cu iaurt hidratant și pudră exfoliantă îndepărtează celulele moarte și ajută pielea să îşi recapete catifelarea.

  1. Ovăzul, secretul frumuseții pe termen lung

Fulgii de ovăz sunt recunoscuți pentru conținutul ridicat de proteine și de fibre, fier, mangan, potasiu, fosfor, vitaminele B, E și vitamina A.  Folosit sub formă de fulgi sau de faină, acesta este considerat noul secret de frumusețe naturală pentru îngrijirea părului și a pielii. Cunoscând aceste calități deosebite, am creat Paradisul Thaico, un ritual special care începe cu o baie florală pentru picioare, continuă cu împachetarea cu pudră din boabe de ovăz pentru eliminarea rezultatelor expunerii la poluare, urmată de masajul cu ulei fierbinte și aromatic care șterge tensiunea reziduală și se încheie cu reflexoterapie și masajul capului pentru un răsfăț complet.

  1. Aloe vera, hidratare la superlativ

Aloe Vera nu mai este demult doar o plantă decorativă în casă, ci un adevărat izvor de vitamine. Aceasta accelerează și normalizează metabolismul, împiedică îmbătrânirea pielii, previne formarea ridurilor și ajută la detoxifierea organismului. În plus, planta de Aloe Vera are efect antiseptic, dezinfectant, antiinflamator și poate chiar stimula regenerarea celulară. Este capabilă să vindece și să amelioreze multe boli și anomalii. Pentru că sezonul pielii bronzate a început, Tratamentul organic corporal cu Aloe Vera disponibil la Thaico Spa este dedicat celor care au nevoie de un plus de hidratare după vacanță sau după un weekend la mare. Acesta începe cu un masaj suedez  cu Aloe Vera, urmat de aplicarea unei măști cu Aloe Vera pentru față și corp, și de o baie cu lapte prețios și flori proaspete. La final, terapeutul vă va oferi un masaj capilar în timp ce veți servi un suc de Aloe Vera.

  1. Cocosul, delicat dar un aliat puternic pentru frumusețe

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre femeile dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse naturale. Despre uleiul de cocos trebuie știut că este folosit pentru ritualuri de înfrumuseţare datorită proprietăţilor sale antibacteriene şi antifungice. În plus este un produs hidratant şi foarte delicat cu pielea noastră.

Tratamentul tropical cu cocos, propus de terapeuții Thaico Spa începe cu o exfoliere corporală cu cocos, urmat de o baie caldă cu flori tropicale și lapte de cocos, însoțită de masajul capului. Ritualul se încheie cu un masaj Hawaiian cu ulei virgin de cocos și masaj facial.

Programări: 0729THAICO (0729 842 426)