THALGO este leader Spa mondial pe segmentul produselor cosmetice, câștigător al Premiilor Asia SPA în 2011 și 2012. Fiecare produs Thalgo conține concentrate marine autentice, create în conformitate cu criteriile stricte de performanță.

Tratament Thalgo cu Siliciu

Program Antirid Gradul III

Tratamentul Siliciu Super-Lift este recomandat femeilor care doresc netezierea tenului, umplerea ridurilor adânci și ridicarea conturului fetei.
Siliciul este prezent în stare naturală în organism, în special în piele, împreună cu acidul hialuronic.
Siliciul este necesar pentru sinteza colagenului și a elastinei, însă, pe masură ce îmbătrânim cantitatea de siliciu se diminuează.
În urma tratamentului Siliciu Super-Lift, fața va deveni mai netedă în zona frunții și a ochilor, conturul feței și al gâtului va fi mai ferm.
Este recomandat de 2 ori pe săptămână timp de 1-2 luni, în functie de necesități, iar, pentru menținerea rezultatelor, o sesiune la 3 săptămâni.

Timp: 60 min
Pret: 575 RON

Tratament Thalgo de hidratare intensă Hydra-Marine

 Cură intensivă

Acest tratament este recomandat tuturor femeilor cu tenul deshidratat, piele aspră la atingere și cu senzație de „piele care ține”. Chiar de la prima aplicare, pielea își recapătă prospețimea, însă este recomandat să se urmeze cure de 6 sau 12 ședințe, o dată sau de două ori pe săptămână.
Pentru întreținere, este necesar un tratament o dată la 3 sau la 4 săptămâni.
Timp: 60 min
Preț: 350 RON

Tratament Thalgo de hidratare intensă Hydra-Marine de întreținere

Timp: 45 min
Preț: 220 RON

Tratament Thalgo pentru Bărbați

Tratamentul facial Thalgomen este creat special pentru bărbați; este un tratament regenerant și hidratant, care include curățare, masaj regenerant, mască purificatoare cu alge și cremã matifiantă. După un masaj de relaxare de 20 de minute cu Marine Infusion Mask vă veți simți mult mai ,,tânăr”. Extractele de algă albastră sunt eliberate în interiorul celulelor pielii, având o acțiune eficientă antirid și antistres. Algele marine din compoziția cremelor folosite în acest tratament calmează iritațiile, stimulează regenerarea celulară și au efecte dovedite anti-aging.

Timp: 1h
Preț: 290 RON

Tratament Thalgo Contur Ochi Antirid Revitalizant

Tratamentul contur ochi, antirid, revitalizant, folosește produse care au ca ingredienți activi microparticule de cafeină și drojdia de bere și folosesc 3 tehnologii marine: colagen marin, acid hyaluronic și siliciu marin.
Pentru rezultate optime se recomandă o cură de minim 4 tratamente.

Durata : 30 min
Pret : 140 Ron

Absolute Radiance

Ajută la corectarea semnelor vizibile ale tenului tern, obosit, oferind strălucire absolută pielii.
Acest Tratament confera instanttenului un efect de hidratare, hranire, stralucire si rejuvenare.
Cu un parfum de cea rafinat si flori proaspete.

Durată: 30min
Preț: 150 RON